Scroll down

Meet the team

Placeholder
Creativiteit, chaos en humor staan garant voor een werksfeer die nooit saai is. Net als zijn Koningspoedel trouwens. Dat zou toch een intelligent ras zijn?

Head of theme
& concept development

Roel Brouwers

Overal een ‘beetje goed in zijn’ past niet bij ons. Dus kozen wij ervoor om in 1 ding te excelleren. We leiden onze eigen mensen op, vormen een hecht team en kunnen met trots zeggen dat we ergens de beste in zijn: vette webshops maken. Ik onderhoud het contact met partners. bedenk nieuwe concepten en waak over mijn team.

Placeholder
Iemand moet toch de leiding nemen?
En daarnaast is het steeds maar weer afwachten naar welke uithoek in de wereld de volgende trip zal gaan

Manager special projects
& teamleader

Michelle Brouwers

Sommige opdrachten vragen om net wat meer aandacht vanwege complexiteit, grootte of uitdaging. Ik zorg dat de communicatie tussen de klant en ons team goed verloopt en dat iedere taak door de juiste persoon wordt uitgevoerd. Ik houd het geheel een beetje in het gareel. Zijn alle deadlines gehaald? Dan sleur ik iedereen mee het terras om de week te bespreken onder het genot van een koud biertje.

Placeholder
In het weekend vind je mij op de tennisbaan
met een Corona in één hand
terwijl ik in de andere hand mijn weekend
aant coderen ben.

Head of
development

Niels van Vlerken

Ik ben eind verantwoordelijk voor development. Zowel thema ontwikkeling als maatwerk opdrachten behoren tot mijn dagelijkse werkzaamheden. Ik stuur de ontwikkelaars aan en mijn ‘design’ achtergrond waakt voor de ‘pixel perfecte’ oplevering van ieder project.

Placeholder
Met 300bpm in z’n linkeroor vloeit de creativiteit moeiteloos via zijn rechterhand het scherm op.

Graphic- webdesigner
& customer care

Roy Musters

Ik design vette logo’s, ben verantwoordelijk voor de illustraties en voer mijn design skills verder door in vette custom webdesign projecten. Ik richt thema’s in, maak aantrekkelijke impressie pakketten en ben dagelijks bezig met een stuk customer care. Ik zorg voor een goede flow tussen de thema klanten en onze developers.

Placeholder
Onderdeel van het team vanaf het eerste uur. Niet alleen tijdens kantooruren van de partij. Als er ergens iets te vieren valt, dan is Merel erbij!

Special projects
webdesigner

Merel van Vlerken

Bij het maken van een nieuw ontwerp voor een nieuwe webshop struin ik eerst dagen lang het internet af. Ik scheur magazines kapot en pin er op los. Af en toe blijft er iets in mijn winkelmandje hangen.. maar die draagt allemaal bij aan het creëren van de ultieme UI/UX ervaring van jouw nieuwe webshop. Ik ben dus webdesigner. Begonnen als stagiaire en intern opgeleid door Roel. Nu moet Roel mij alles vragen.

Placeholder
Een natuur talent die met zijn ogen dicht nog een custom maatwerk shop ontwikkelt.

front-end
developer

Matthew Kouwenberg

Ik ben nog steeds bezig met mijn HBO opleiding tot Full stack developer maar bij DMWS leer ik meer. Met mijn enorme ambitie en oog voor design maak ik nu al super vette maatwerk oplossingen in Lightspeed.

Placeholder
Developer Pur Sang. Klaagt nooit, altijd goeie zin en kersverse vader.

Frontend developer /
backend developer

Gabriel Manukyan

Voor alles inzetbaar. Onze Gabriel. Zowel frontend developer als een ware Javascript freak. Vult ons perfect aan en lost elke bug zorgvuldig op.

Placeholder
Hij hoopt ooit door te breken als artiest,
tot die tijd leert hij graag zijn marketing kennis toe te passen in de e-commerce branche

Junior

Dominique Brouwers

Ik ondersteun het team in drukke tijden met allerlei klusjes zoals het inrichten van webshops, het vullen van pré sets van nieuwe thema’s en het onderhouden van de eigen website van DMWS.

Placeholder
“Ik ben het meest intelligente ras van de planeet”.

DMWS'
King Poodle

Rinus the king poodle

Last but not least: De kantoor Koningspoedel. Ik loop tegen muren aan omdat ik te druk met achterom te kijken. Ik ben altijd in voor een lolletje en mijn speeltje is ‘my purpose in life’. Ik zorg ervoor dat deze -achter de computer gekluisterde Backstreet Boys- nog eens buiten komen. En in barre tijden laat ik mezelf van mijn goede kant zien: dan komt de clown in mij naar boven. Roel denkt dat ik dom ben, maar ik doe net alsof. Je moet het leven niet zo serieus nemen.