E-commerce

Vergelijk en tel uit je winst met Plus+ voor Lightspeed

Plus+ voor Lightspeed - Al je apps, maatwerk, tools en support in 1 Dashboard

Hartstikke fijn zo’n Lightspeed app store, maar als je allerlei losse apps en add-ons toevoegt aan je webshop wordt je Lightspeed webshop stiekem beetje bij beetje steeds wat meer vervuild. Je hebt een Thema van DMWS, je voegt een stukje code toe van en andere partner, je werkt met de niet converterende Check out van Lightspeed, betaalt je helemaal scheel aan allerlei integraties en moet op 10 verschillende plekken inloggen om je resultaten te bekijken.

Dat moet anders kunnen, dachten we bij DMWS! Als Lightspeed partner ontwikkelen we webshop themes, apps en add-ons. Begin 2021 ging de Perfect Checkout live. Niet zomaar alleen een mega upgrade voor het bestel proces van je webshop, maar volledig voorzien van inzichten in alle nuttige informatie die je uit een Checkout kunt halen. Abandoned cart Recovery om je conversie te optimaliseren en nog veel meer.

Maar er is meer… Naast het upgraden van je checkout kun je met andere apps en veel gevraagde maatwerk modules de klantreis nog verder verbeteren. Alles om van die bezoekers terugkerende klanten te maken!

Perfecte apps voor je Lightspeed webshop

Wil je iets onder de aandacht brengen voor de aankomende feestdagen? Is de nieuwe collectie op komst of moet je juist van je voorraad af? De Count Down add-on toont jouw boodschap in een prachtig design en trekt de aandacht precies waar nodig! We hebben een aantal Plus+ apps voor je uitgelicht en waarom jouw Lightspeed webshop niet zonder kan!

The Perfect Stock appπŸ‘š

Kamp je met voorraadproblemen of is een bepaalde maat eerder uitverkocht dat je had gehoopt? Laat mensen zich inschrijven voor een reminder via de Stock notifier app van Plus+. Alle apps van Plus+ voor Lightspeed worden automatisch in 1 stijl doorgevoerd zodat ze gegarandeerd aansluiten bij het design van je webshop.

‍

‍

‍

‍

‍

‍

‍

‍

‍

‍

‍

‍

‍

Plus+ voor Lightspeed

Jouw Lightspeed webshop wordt zoveel meer waard wanneer je hem continu kunt blijven verbeteren en niet afhankelijk bent van verschillende partijen, wachttijden, onbereikbare support en vooral apps die conflicteren of foute code.

De countdown add-on en The Perfect Stock app zijn onderdeel van het Plus+ Dashboard. In Plus+ hebben we belangrijkste apps en add-ons samengevoegd in één overzichtelijk dashboard. Allemaal ontwikkeld om samen gebruikt te kunnen worden. Het levert je betere conversie, hogere orderbedragen en meer klantloyaliteit op. Voor een vast bedrag per maand.

Ben je nog niet overtuigd van de fantastische mogelijkheden, dan moet de prijs in vergelijking met losse apps je toch over de streep trekken. πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰

‍

‍

‍

‍

‍

‍

‍

‍

‍

‍

‍

‍

‍

‍

‍

Probeer Plus+ 30 dagen gratis

We begrijpen β€˜eerst zien dan geloven’ daarom mag je Plus+ 30 dagen gratis proberen. We raden je uiteraard aan om dan meteen het Premium pakket te testen, want als het toch niets kost, wat heb je dan te verliezen?

Bekijk de verschillende Plus+ apps en add-ons en bepaal wat er meerwaarde heeft voor je webshop. Wil je klanten op de hoogte stellen via The Perfect Stock app en verkoop je daarom 3 artikelen meer per maand? Of haal je de bezoekers terug die nog iets in het winkelmandje hebben staan? Alles voor een investering van €179 per maand. Tel uit je winst!