Scroll down

Geluk, genot en verbondenheid samengebracht in een
prachtige webshop. Taste the good life!

Tastea.eu

Placeholder
Placeholder

een exclusieve thee webshop

Direct na de lancering van de nieuwe webshop van Tastea schoot de conversie omhoog. Niet zo gek, want niet alleen de webshop is prachtig geworden door de perfecte combinatie van mooie fotografie, design en een goede UX. Ook de theeblends van Tastea zijn uniek, lekker, verrassend en goed gebrand. DMWS toverde dit concept om in een hoogwaardig design waarin de beleving van de klant centraal staat.

“ Ze hebben altijd iemand beschikbaar of in hun netwerk beschikbaar.
De samenwerking is super. Echt cool dat jullie zo’n top team hebben.
DMWS is een onmisbare factor in het hebben van een aantal Lightspeed shops.” thomas diaz - tastea.eu

Placeholder

Crossborder met meerdere Lightspeed shops

Om te kunnen blijven groeien moet je durven dromen én buiten de grenzen kijken. Je kunt een webshop wel in meerdere talen aanbieden, maar een extra domein levert altijd betere resultaten op. Wij hielpen Tastea met de lancering van 2 extra webshops in Duitsland en België. Met gerichte Google campagnes vergrootte Tastea in één keer haar markt en dit resulteerde in een paar maanden in een enorme groei.

De eigenaren van Tastea hebben de bijzondere thee blends samen met Chinese kruiden,- en geneeskundigen en theesommeliers ontwikkeld. Het resultaat is een heerlijk en gebalanceerd assortiment. Wij zijn fan!

‘’De tip opvolgen van DMWS om een .BE en .DE webshop te openen is het beste dat ik de afgelopen tijd heb kunnen doen. In een paar maanden verbreedde ik mijn doelgroep en steeg de omzet van Tastea enorm!’’ thomas diaz - tastea.eu

Placeholder