Ecommerce themes

Reviews

Een goede reputatie in e-commerce heb je niet zomaar.

Goed luisteren, innoveren, kansen pakken en een goede relatie met klanten is waar wij voor staan. Disrupt, Make, Work, Smile.

5/5
" Ze maken geweldige thema's, hebben een fenomenaal support... En bovendien, dankzij 'Plus' van hun, is het verschrikkelijke lightspeed in eens een heel fijn werkend systeem. Mijn complimenten! "
Maarten Snoek - Google review
5/5
" Meer dan lof voor dit bedrijf. Wij zijn van Wordpress overgestapt naar Lightspeed en hebben hierbij een thema gekozen van DMWS. Na het opzetten van het thema (wat vrij makkelijk was), had ik wat vragen. Alle vragen worden binnen 15 / 30 minuten beantwoord. De service is subliem en hun producten zijn zéér kwalitatief. Alles werkt perfect, naar behoren en aanzienlijk conversie verhogend. Bedankt voor het goede werk (met name werknemer Nick Paul). "
Bart Lammers - Google review
5/5
" Top bedrijf! Voor onze webshop hebben we een DMWS thema in combinatie met de Perfect checkout app lopen. Een top combinatie zo blijkt. Onze checkout conversie is gestegen naar meer dan 90%! Het team van DMWS zorgt ervoor dat alles snel en goed geregeld is zodat je meteen kan knallen. Kortom, aanrader! "
Matthijs - Google review
5/5
" Fantastisch bedrijf. Echt een voorbeeld qua customer support en klantvriendelijkheid! Als je ooit iets wil laten doen aan je lightspeed shop! Twijfel niet en bel dmws!  - trashness.com "
Business Boomer - Google review
5/5
" Wij werken al jarenlang met DMWS en dat heeft een reden. In de loop der jaren veel aan hen gehad voor onze 4 webshops. Zijn goed te bereiken, staan altijd paraat en denken met je mee. Thanks Roel en DMWS team! "
Tycho Lanzaat - Google review
5/5
Na paar jaar werd het tijd om op een nieuw theme over te stappen voor mijn webshop. Dat vond ik erg spannend, want je weet van tevoren niet of het goed gaat. Ik heb voor een theme van DMWS gekozen en verder laten customizen door hen. Ben erg blij dat ik naar hen overgestapt ben en erg tevreden met het nieuwe design, zowel qua look als performance. De samenwerking verloopt ook heel fijn en professioneel. Ik kan ze zeker aanraden!
Sharaida Paulina - Google review
5/5
" Omdat wij een switch wilden maken van Magento naar Lightspeed waren wij opzoek naar een geschikt bedrijf die dit voor ons kon gaan realiseren. DMWS leek naar onze mening erg veel ervaring te hebben met deze verandering en dat bleek zo te zijn. Vanaf Februari tot eind September zijn wij erg goed en professioneel ondersteund door DMWS. Niels was de projectmanager en elk punt dat wij bij hem hebben neergelegd is beantwoord en opgelost door hem en het team. De daadwerkelijke livegang van Magento naar Lightspeed is erg goed voorbereid en dat heeft ervoor gezorgd dat onze klanten geen hinder hebben ervaren.  Al met al zijn wij dan ook erg tevreden en kiezen wij ervoor bij dit bedrijf te blijven voor onderhoud en overige taken. DMWS Bedankt! "
Werkkleding - Google review
5/5
" Onlangs The Perfect Checkout geïnstalleerd van DMWS, super snelle integratie en implementatie van de functie! Daarnaast gaven ze ons nog meer tips voor het verbeteren van onze website. "
Esther van Kervel - Google review
5/5
" Professioneel, flexibel en fijn bedrijf om mee samen te werken! Denken altijd met ons mee, pakken opdrachten snel op en staan altijd klaar om vragen te beantwoorden. Dankzij DMWS hebben we alweer bijna 2 jaar een paar super mooie webshops draaien waar regelmatig nieuwe toffe features aan worden toegevoegd! "
Rachelle Amahorseija / Basic Fit - Google review
5/5
" Wij zijn overgestapt met onze webshop naar Lightspeed met een thema van DMWS. Verhuizing van ons assortiment door DMWS is prima verlopen. Problemen werden steeds snel opgelost door mensen die kennis van zaken hebben.
Een echte aanrader! "
Gerard - Google review
5/5
" DMWS heeft ons geholpen bij de overstap van Lightspeed naar Shopify en dat is naar volle tevredenheid verlopen. Begin dit jaar hebben we de hele site nog eens volledig aangepast en ook dat hele proces is op tijd en naar tevredenheid opgeleverd"
ellemilla - Google review
5/5
" Goed bedrijf dat mooie websites aanlevert.
Fijne communicatie met mijn contactpersoon.
We hebben nu meerdere websites door DMWS laten maken en eigenlijk is alles mogelijk. We hebben redelijk specifieke dingen gevraagd betreft de lay-out en uiteindelijk is alles precies zoals we gewild hadden :). "
Fabienne Vester - Google review
5/5
“Jammer dat er nog niet meer sterren te geven zijn. :)
Het was een super traject om met het team van  DMWS te kunnen doorlopen. Voordat je start heb je natuurlijk ideeën, maar het blijft altijd de vraag of je deze kunt realiseren. Vanaf het eerste contact rolden de oplossingen en nieuwe ideeën over tafel. Vol enthousiasme werd er een plan de campagne gemaakt en werd er gestart. De communicatie met het team was perfect, korte lijntjes, dus nooit lang wachten op antwoorden of een reactie. Het gehele team was erg betrokken en enthousiast gedurende het hele project, van design tot developement! Allen hebben hun expertise, en dat is een heel fijn gevoel.  Eigenaren Roel en Michelle stonden, en dat is echt waar, dag en nacht voor ons klaar, en nog. De livegang was een feestje, deze ging bijna vlekkeloos! Samen zijn we tot een waanzinnig eindresultaat gekomen waar we met zn allen supertrots op kunnen zijn. Wij hadden ons geen betere partner als DMWS kunnen wensen! Thanks guys!”
Ellen Wilmink - Google review
5/5
" Zeer prettig bedrijf om mee samen te werken. Ik denk niet voor niets de marktleider in Themes / Apps voor Lightspeed en Shopify. Snelle service en altijd perfecte response op vragen. Ik wordt hier heel vrolijk van. Ga zo door. En bedankt Roy ! "
Pim Verberne - Google review
5/5
" Heel fijn bedrijf om mee samen te werken. Ze werken snel, doelgericht en leveren mooie toevoegingen voor je webshop! Mijn complimenten! "
Jessien van Stiphout - Google review
5/5
" Dit bedrijf is snel, contactvaardig en levert uitstekend werk. Ik ben fan en kijk steeds uit naar nieuwe apps & themes van DMWS. Doe zo voort! "
Karel Leijssen - Google review
5/5
" Professionele partij voor een totaaloplossing voor e-commerce. Fijne mensen die doen wat je van ze vraagt. Ruimschoots ervaring met grote en ook kleinere projecten. Wij zijn al meer dan 10 jaar klant en altijd zeer tevreden. Een echte aanrader! "
Fleetaccess- Google review
5/5
" Fijne apps en mooi thema, snelle respons van support op vragen! De Pop It Up app heeft al voor een hoop extra omzet gezorgd. "
Camer occasion - Google review
5/5
"  Uitstekend bedrijf. Snel en professioneel. "
Tim Grootes - Google review
5/5
" Prima geholpen na telefonisch contact. Template is netjes, responsief en ziet er bovenal goed uit! Benieuwd naar de volgende mogelijkheden. "
Marijke Gezels - Google review
5/5
" Goede service en mooi thema snelle backoffice
Ook de perfect check out is echt een must sinds kort een winkel wagen recovery en geloof ons 3 vliegen in 1 klap
Top bedrijf "
Floor events - Google review
5/5
" Na wat problemen met het thema op mijn website netjes en snel geholpen! "
Julian Bos - Google review
5/5
" Top bedrijf, staat open voor suggesties en wordt altijd netjes geholpen door hun customer support. "
Dirk Grandjean - Google review
5/5
" Ik gebruik een template voor meubelonderhoud.nl. Snelle reactie op gewenste aanpassingen. "
Leon Jansen - Google review
5/5
" Super samenwerking altijd met DMWS. "

Eva - ID&T - Google review
5/5
" Prettige samenwerking in het optimaliseren van onze webshop! "
WTW Filters online - Google review
5/5
" Sterke thema's en mooie apps! "

Jan Willem de Kwaasteniet - Google review
5/5
" Prima geholpen. "

Yariek Koehof - Google review

Check deze powerbrands.

Zij gebruiken ook onze themes, apps en add-ons in Lightspeed en Shopify.

Lightspeed themes.

Meer dan 2000 gebruikers.

Shopify themes.


Onze 2.0 themes zijn nu verkrijgbaar.

Dashboards.


Combineer met Plus+ of Xtra.

Een theme van DMWS proberen? 

Kies een theme en probeer deze 14 dagen gratis.

Wij maken een gratis impressie op basis van jouw huisstijl.

Bedankt voor het aanvragen van een impressie in 1 van onze themes.
Een specialist neemt zo snel mogelijk contact met je op! Blijf op de site.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Bij het aanmelden ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden.